Може ли да монтирам надуваем басейн в градината?

Може би един от най-забавните и рентабилни начини да прекарате летен горещ почивен ден е да релаксирате или да прекарвате време в сглобяващ се плувен басейн в задния ни двор. Възрастни и малчугани може да се радват на приятни моменти и водни забавления.

Свой басейн в градината в днешно време не е абсолютно невъзможна или мъчна покупка, както беше назад във времето. Днес във всеки двор почти с достатъчно количество пространство може спокойно да се монтира надуваем плувен басейн.

inflatable pool

С просто подготвяне, различни ключови аксесоара и голяма част идеи за приятни дейности, надуващият се басейн за плуване може да стане в едно наистина неповторимо събитие за семейството. Точно тези, които желаят да се възползват максимално от надуваемите басейни е възможно да научат елементарна методика за построяване, която биха следвали всеки път:

Направите избор за местоположението на надуваемия басейн
Да инсталирате личния си плувен басейн, намерете светла и доста далечно пространство от растителност и дървета.

Подготвяне на повърхността
Басейнът е желателно да е поставен на изравнена плоскост, с възможност за запазване цялото качество и да притежава еднаква дълбочина . Може да трябва да изравнявате земята, да премахнете чакъла и т.н. ефективен избор е да поставите пласт пясък, за да поставите надуваем басейн.

Наредете конструкцията на надуваемия басейн, върху подово покритие
Подредете надуваемия басейн на брезент. Изберете си правилното местоположение и разгънете преди да го надуете.

Напомпайте страните на надуваемия басейн
Надуйте страните на басейна с надуваема помпа.

Пълнене на надуваемия басейн
Ползвайте градинския маркуч и включете крана: чакайте докато се запълни, което може да отнеме доста дреме.

Добре е да изпълните плувния басейн на сутринта.
По този начин топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, като е типична за втората част на деня. Ако случайно водата още е неприятно студена, добавете в нея малко на брой кофи гореща вода за бързо повишаване на топлината.

Монтиране на принадлежности
Ако в басейния комплект е на лице филтър, можете да монтирате паралелно инфузията или да запълните басейна. Неминуемо след тази стъпка да добавите абсолютно всички допълнителни компоненти към надуваемия басейн: стълбата за достъпност, чадър и шезлонзи около му и т.н.

След като басейнът за плуване е готов, е нужно единствено да облечете банския костюм и да се обречете на радостта от къпането в собствения ви дом!

Посетете ни: детски пързалки

 

Comments are closed.